Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset SUOMISPORTin kautta (päivitetty 30.12.)

Seura käyttää jatkossa Suomisport palvelua mm. jäsenpalveluihin sekä ilmoittautumisiin ryhmiin ja tapahtumiin. Maksuliikenne ja viestintä jäsenten ja seuran välillä tapahtuu jatkossa pääosin Suomisportin kautta.

Kevään 2021 ilmoittautuminen on auki. Ilmoittaudu siis nopeasti niin varmistat paikkasi ensi kaudelle!

Kaikki vuorot ovat esillä Badminton Unitedin Suomisport hakusivulla.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

Sivulla voi käyttää monipuolista hakupalvelua. Voit rajata haun esimerkiksi ryhmän mukaan (esim. junnukoulu), pelipaikan mukaan (esim. Talihalli) tai vaikkapa kaupungin mukaan. Esimerkiksi, jos olet kiinnostunut vain Rajakylän junnukouluista kirjoita hakukenttään: ”Badminton United Junnukoulu Rajakylä”, ja näin saat kaikki viisi ryhmää esille.

Ilmoittautumiseen tarvitset Suomisportin sporttitilin. Mikäli sinulla ei sitä vielä ole, niin järjestelmä ohjaa sinut automaattisesti rekisteröitymään. Alla on opetusvideo sporttitilin luomiseen ja sisäänkirjautumiseen.

Harjoitusryhmään ilmoittautuneet saavat vielä erillisen kutsulinkin ryhmään sähköpostilla. Ryhmään liittyminen (ks. video) mahdollistaa uuden seurapalvelun käytön. Ryhmän kausimaksu tulee näkyviin pelaajan sporttitilille kohtaan "Ryhmien tapahtumat" --> "Maksut". Kauden alkamisen viivästyminen aiheuttaa muutoksia kausimaksuun ja siksi maksun voi maksaa vasta harjoitusten alkaessa.

Huom! Seuraamme tiiviisti koronatilannetta ja tiedotamme mahdollisista muutoksista.

Video: Tilin luominen ja sisäänkirjautuminen
Video: Ryhmään liittyminen

Liittyminen seuran jäseneksi ja jäsenmaksu

Vuosikokouksen hyväksymät seuran jäsenmaksut vuodelle 2021: Juniorijäsen (35,00 euroa), aikuisjäsen (45,00 euroa) ja kannattajajäsen (30,00 euroa).

Klikkaa sopivaa jäsenluokkaa ja kirjaudu sisään Suomisporttiin omalla s-postiosoitteella tai puhelinnumerolla. Järjestelmä lähettää sinulle nelinumeroisen kirjautumiskoodin -> kirjaudu sisään. Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia, tulee sinun ensiksi rekisteröityä Suomisporttiin (ks. video).

Liittymisen jälkeen tulee seuran vielä erikseen hyväksyä henkilön jäsenyyden. Seuran hyväksynnän jälkeen jäsenmaksu näkyy automaattisesti henkilön sporttitilillä kohdassa ”Ryhmien tapahtumat” -> ”Maksut”. Mobiilisovelluksessa kaikki maksut näkyvät kohdassa ”MAKSUT”, joka löytyy oikeasta alareunasta.

Suomisport mobiilisovellus

Toivomme kaikkien toiminnassa mukana olevien lataavan itselleen Suomisport mobiilisovelluksen. Suuri osa Suomisportin seurapalvelun toiminnoista on suunniteltu käytettäväksi sovelluksen kautta. Lataa ilmainen sovellus omasta sovelluskaupastasi.

Video: Miten liityn seuran jäseneksi ja jäsenmaksun maksaminen
Video: Suomisport mobiilisovelluksen toiminnat

Seuran henkilöstö ja Suomisportin asiakaspalvelu auttavat ongelmatilanteissa:

ville@badmintonunited.fi / 040-846 3999
marko@badmintonunited.fi / 045-202 6414
vellu@badmintonunited.fi / 0400-575 773
Asiakaspalvelu: suomisport@olympiakomitea.fi

Toiminnanjohtajan joulutervehdys

Tervehdys ystävät, Badulaiset,

Kulunut vuosi on ollut melkoisen vaihderikas ja raskas meille kaikille. Kausi alkoi hienosti suunnitelmien mukaan tammikuussa, mutta kuin salama kirkkaalta taivaalta korona laittoi meidät kaikki tauolle kevään lopulla niin sulkapallosta kuin monesta muusta. Keväällä ja kesällä seuran toimistolla mietimme ankarasti, miten turvata toiminnan jatkuvuus ja varmistaa,että ihmiset syksyllä löytäisivät tiensä takaisin halleille pelaamaan, ja tämä voitaisiin toteuttaa turvallisesti. Kiitos kuuluukin teille kaikille siitä,että saimme tänä syksynä ryhmiin ilmoittautumisia enemmän kuin koskaan aiemmin.

Syksy opeteltiin uusia toimintatapoja ja pääsimme onneksi harjoittelemaan lähes koko kauden. Joulukuun lähestyessä saimme maskit edelleen päässä kuitenkin valitettavasti kuulla, että harjoitukset oli taas keskeytettävä sisätiloissa. Onneksi saimme järjestettyä junioreille korvaavia harjoitteita ulkona sekä aikuisille etätreenejä. Ainakin omalta osaltani voin sanoa, että vetämissäni junioriryhmissä sain nähdä junioreista aivan uusia puolia ulkona järjestettävien treenien aikana. Sitkeys, sinnikkyys sekä halu liikkua ja kehittyä yllätti jopa valmentajan. Järjestimme myös joulukuun aikana joka arki-ilta etätreenejä, joihin olivat tervetulleet kaikki Badun jäsenet. Ilokseni sain huomata, että jäsenet löysivät myös etätreenit ja osanottajia oli kiitettävästi. Konseptia on pidettävä hyvin toimivana ajankuva huomioon ottaen. Kiitos myös valmentajille venymisestä uuden äärellä!

Harmillisesti kisakausi jäi syksyn osalta melko tyngäksi emmekä päässeet testaamaan saavutettua kehitystä kisakentille. Olen kuitenkin varma, että tulemme olemaan kisakentillä entistä vaarallisempia vuonna 2021.

Erityisen ilahtunut olen valmentajille tulleesta palautteesta, jota olemme saaneet niin sähköpostitse, somen kautta kuin hallilla kohtaamisien yhteydessä. Jäsenille voin käsi sydämellä todeta, että olette harjoituksissamme todella hyvissä ja osaavissa käsissä. Valmentajille kuuluu suuri kiitos ja sanoma ensi vuodelle on jatkaa samaa loistavaa ja arvokasta työtä, jota jo teette.

Suuri positiivinen muutos kuluvalta vuodelta on myös valmennuspäällikön palkkaaminen osaksi vakituista seuran johtoa. Marko on ottanut pestinsä haltuun haastavasta ajasta huolimatta ja kunhan korona saadaan jätettyä taakse, tulette varmasti vielä konkreettisemmin näkemään muutoksia seuran toiminnassa. Paitsi loistava valmentaja, Marko kun on myös oiva ideoija. Avoimien ovien, kauppakeskustempausten ja valmentajatyön kehittämisen lisäksi meillä on paljon suunnitelmia, joista kuulette myöhemmin kun aika on oikea niiden toteuttamiseksi.

Kuten aiemmin ilmoitettu, olemme siirtyneet ilmoittautumisten osalta Suomisport-järjestelmään. Uusi järjestelmämme antaa meille parempia mahdollisuuksia esimerkiksi niin viestimisen kuin maksamisenkin osalta.  Muutoksesta ja ilmoittautumisista kevään ryhmiin on teille lähetetty tiedote jo sähköpostitse. Jos uusi järjestelmä tai ryhmävalinta tuottaa päänvaivaa, niin laittakaa rohkeasti viestiä joko minulle tai valmennuspäällikkö Markolle (marko@badmintonunited.fi).

 

Kiitos teille kaikille seuran jäsenille kuluneesta vuodesta!

Rauhallista joulua ja parempaa uutta vuotta.

Ville Lång

Toiminnanjohtaja

Badminton United

Itsenäisyyspäivä 6.12

Badminton United juhlii Suomen itsenäisyyttä 6.12, joten treenejä ei silloin järjestetä.

Kilpailu!

KILPAILU!!!!

Kuinka osallistut kilpailuun!?

Tee BadU:n julkaisemia treenejä ahkerasti seuraavan kolmen viikon aikana. Eniten treenejä tehneelle ja someen postanneelle (kuva tai video) menee ensimmäinen palkinto. Toiseksi ahkerimmin kuvia/videoita julkaissut saavuttaa kakkospalkinnon. Muut kolme palkintoa arvotaan! Osallistuaksesi kilpailuun sinun täytyy tägätä @badmintonunited postaukseesi, myös häshtäg #Badu on syytä laittaa postaukseen.

Palkinnot!?

1. Vapaavalintainen sulkapallomaila Talihallin proshopista sekä tunnin tekniikkatreeni Ville Långin hellässä huomassa.

2. Tunnin tekniikkatreeni Ville Långin opastuksella.

3.-5. Oranssi kaunotar, eli BadU:n seurapaita.

Tässä on (https://www.youtube.com/watch?v=1CocTCq7Pp4&t=20s) Badun ensimmäinen ulkotreenivideo, joita tulemme postaamaan seuran sosiaalisen median kanaville seuraavan kolmen viikon aikana.

Nyt ihmiset ulos, treenaamaan ja postaamaan someen.

Seuran koronavirus tiedote 29.11.2020

Tervehdys Badulainen,

Seura on päättänyt siis keskeyttää sisällä tapahtuvan toimintansa syyskauden 2020 osalta 30.11-20.12 väliseltä ajalta kaupunkien tekemien päätösten pohjalta.

Seuraamme koronavirustilanteen kehittymistä sekä Sulkapalloliiton, Helsingin ja Vantaan kaupunkien, THL:n ja muiden viranomaisten ohjeistuksia aktiivisesti.

Koronaviruksen aiheuttama tilanne on urheiluseurojen talouden ja toiminnan jatkuvuuden kannalta erittäin haastava. Pyrimme omallat oiminnallamme turvaamaan harjoittelumahdollisuuksia jatkossa myös tämän poikkeustilanteen jälkeen.

Tässä tulevat vaihtoehtoiset treenit, jotka järjestetään seuraavan kolmen viikon aikana.

-Minisulkis, Junnukoulu, Sulkiskoulu, Junnukilpa ja Junnuakatemia pelaajilla on mahdollisuus treenata ryhmän valmentajan kanssa ulkona huomisesta (30.11) lähtien. Treenit vedetään samaan aikaan kuin ryhmäntreenit olisivat olleet halleissa normaalioloissa. Tapaaminen tapahtuu aina hallin etuoven läheisyydessä ja siitä valmentajan kanssa liikutaan kävellen sitten paikalle missä treenit tapahtuvat.

Muutamia huomioita:

*Valmentajat ohjeistavat pelaajia turvaväleistä ja muista huomioonotettavista asioista.

*Tulethan paikalle vain täysin terveenä.

*Huomioithan että suihkumahdollisuutta ei treenien jälkeen ole.

*Säästä ei ikinä tiedä, joten pukeudu huolella.

 

-Kaikki ryhmät, joissa on yli 20-vuotiaita mukana eivät voi suositusten mukaisesti tehdä treenejä yhdessä.

Tulemme kuitenkin laittamaan erilaisia treenejä seuran Instagramiin, Youtube kanavalle ja Facebookiin, joita kaikki seuran jäsenet voivat tehdä. Jos haluat niin ota videota treenistä ja laita someen ja tägää BadmintonUnited niin jaamme postauksesi.

Seuraa siis seuran sosiaalisen median kanavia, tulemme päivittämään seuraavan kolmen viikon aikana sitä ahkerasti ja tiedottamaan muistakin asioista myös sitä kautta.

 

Pysykää terveinä ja turvassa.

Terveisin

Badun tiimi

 

Syksyn toinen alkeiskurssi alkaa 6.10!

Tule mukaan oppimaan sulkapallon alkeita alkeiskurssille! Sulkapalloa Vantaalla.

Lisäsimme uuden aikuisten alkeisryhmän Ruskeasuolle (Helsinki)!! Sulkapalloa Helsingissä.

Aikuisryhmämme alkavat olla Helsingissä täynnä mutta ei hätää.

Lisäsimme uuden aikuisten alkeisryhmän Ruskeasuolle!!!

Tule treenaamaan sulkista Suomen parhaaseen seuraan tiistaisin 17:00-18:00.

Lisätiedot: ville@badmintonunited.fi

Syksyn ensimmäinen alkeiskurssi Vantaalla!

Nyt meille voi tulla myös oppimaan sulkapallon alkeita viiden (5) kerran kurssilla. Syksyn ensimmäinen kurssi Rajakylässä (Vantaa) alkaa jo ensi tiistaina 1.9. Pistä mailia tulemaan ja varaa paikkasi nopeasti. Mukaan voit tulle 8.9. asti.

Lisätiedot:

Ville@badmintonunited.fi

Badmintonunited.fi

Syksyn harjoitusvuorot Helsingissä!

Tule pelaamaan sulkapalloa Suomen parhaaseen seuraan.

Muistathan että voit tulla kokeilemaan ryhmää ensimmäisen kerran maksutta!

Syksyn harjoitusvuorot Rajakylässä Vantaalla!

Tule pelaamaan sulkapalloa Suomen parhaaseen seuraan.

Muistathan että voit tulla kokeilemaan ryhmää ensimmäisen kerran maksutta! Sulkapallo Helsinki, Sulkapallo Vantaa.

Tule tapaamaan meitä Mall of Triplaan lauantaina 09:00-18:00 välisenä aikana!

Mall of Tripla, Kulttuuriaukio lauantaina 8.8 klo 09:00-18:00

Sitten mennään! Lauantaina kaikki mukaan Triplaan koittamaan löytyykö sitä voimaa kädestä niinkuin Markolta! Entä onko tarkkuus samaa luokkaa kuin Villellä? Jos apuja tarvitaan on paikalla myös Vellu antamassa vinkit akuutteihin ongelmiin.


Seuralle Senior advisor

Seuralle Senior Advisor

Badminton United on saanut vahvistusta riveihinsä. Seuran jo ennestään vaikuttavaan valmennuskaartiin liittyy entinen maajoukkuevalmentaja ja sulkapallovelho Vellu Melleri. Mellerin tavoitteena on itse valmentamisen lisäksi yhdessä valmennuspäällikkö Marko Pyykösen ja toiminnanjohtaja Ville Långin kanssa kehittää seuratoimintaa osana projektia ”2021 and Beyond” sekä olla seuran valmentajien tukena ja sparraajana. Tähtäimessä 2021 and Beyond- projektissa on luonnollisesti parantaa entisestään palvelun laatua ja tarjota parasta ja monipuolisinta sulkapallotoimintaa Badun jäsenille.

”Olemme todella innoissamme, että saamme kokemusta ja tietotaitoa lisää seuran kehittämiseen ja valmennuskonseptin eteenpäin viemiseen. Minulla on todella pitkä historia Vellun kanssa jo pelaajavuosiltani, ja olen varma, että voimme viedä Badua Vellun ja Markon kanssa kohti entistä parempia toimintamalleja ja lisätä seuran näkyvyyttä ja tunnettavuutta ja sitä kautta saada entistä useampia ihmisiä innostumaan sulkapallosta” kommentoi toiminnanjohtaja Ville Lång.

Vellu itse kommentoi uutta positiotaan näin:

”Hyvä fiilis! Kiva palata kasvattajaseuraan hommiin (ex- ÖIF) yli kymmenen vuoden tauon jälkeen. Badminton United on tällä hetkellä mielenkiintoisessa tilanteessa. Seurojen yhdistyminen on nyt saatu maaliin ja on uusien tavoitteiden aika. Mielenkiintoinen projekti siis edessä laajentuneen henkilöstön ja innostuneiden ihmisten kanssa. Tavoitteena on saada Badusta Suomen parhaiten valmennettu ja ohjattu seura, jossa viihtyvät kaikki vauvasta vaariin/mummoon.”

Vellu aloittaa Badun riveissä 1.8.2020 ja hänet nähdään halleilla jo heti elokuun aikana. Lämpimästi tervetuloa!

Syksyn 2020 ilmoittautuminen avattu!

Olemme avanneet syksyn 2020 ilmoittautumisen!

Ilmoittautuminen tapahtuu täältä nettisivujemme kautta. Olemme lisänneet syksylle vuoroja niin aikuisille kuin junioreillekin. Meiltä löytyy toimintaa kaikenikäisille ja -tasoisille pelaajille. Seuramme vuoroilla saatatkin bongata 4 vuotiaan minisulkis-ryhmäläisen ja viereisellä kentällä Tokion Olympialaisiin treenaavan urheilijan.

 

Jos olet vasta aloittamassa sulkapallon harrastamista, muistathan että meillä voit tulla kokeilemaan ensimmäisen kerran täysin ilmaiseksi.

Harjoitusvuoroja seuralla on tuttuun tapaan Rajakylän Tenniskeskuksessa, Talihallissa ja Ruskeasuon Palloiluhallissa.

Syksyn harjoitusvuorot alkavat seuraavasti:

Rajakylän Tenniskeskus 17.8

Talihalli 17.8

Ruskeasuon Palloiluhalli 1.9

 

Info ja lisätiedot:

Ville@badmintonunited.fi

0408463999

Avoimet Ovet heinäkuun joka keskiviikko Rajakylässä!

BADMINTON UNITEDIN AVOIMET OVET!

Badminton United pitää avoimia ovia seuralaisille ja seuraan haluaville Rajakylän Tenniskeskuksessa koko heinäkuun ajan keskiviikkoisin 1700-2000.

Tule mukaan pelaamaan seuralaisten kanssa sulkaa ja viettämään kivoja kesäiltoja sulkapallon parissa!

Paikalla voit jutella seuran toiminnasta (ja muustakin) toiminnanjohtaja Ville Långin ja elokuussa valmennuspäällikön pestin seurassa aloittavan Marko Pyykösen kanssa. Mikset jopa heittäisi mainituille kavereille pelihaastetta kun mahdollisuus on!

Huomaathan että hallin ovia pidetään auki ainoastaan tasatunnein joten ajoitathan tulosi tasatunnille.

Avoimet ovet on kaikille ilmainen tapahtuma!

Sulkapalloterveisin

Ville Lång ja Marko Pyykönen

Seuralle valmennuspäällikkö

Seuralle valmennuspäällikkö

 

 

 

Badminton United on valinnut uudeksi valmennuspäälliköksi Marko Pyykösen. Valmennuspäällikön tehtävänä on muun muassa  seuran aloittelija- ja harrastuspuolen sekä junioritoiminnan kehittäminen. 

 

Marko on entinen huipputason pelaaja, jolla on palkintokaapissa useampi nelinpelin Suomenmestaruus kuin myös kirkkaimpana viime vuonna 2019 saavutettu seurajoukkueiden Suomenmestaruus oranssipaitojen riveissä. Marko on vuosien varrella ollut tuttu näky myös Suomen maajoukkueen vetimissä edustamassa Suomea kansainvälisillä pelikentillä. Alkuperäisenä Öiffiläisenä,Marko palaa nyt lopullisesti kotiseuraansa käytyään uransa aikana edustamassa myös muita seuroja. Marko on työskennellyt aikaisemmin teollisuusalalla, mutta kova palo työskennellä sulkapallon parissa on kytenyt pinnan alla ja BadU:n paikan avautuessa ei miehen pitänyt harkita kahta kertaa päättäessään hakea paikkaa.

 

Sulkapallokansa tuntee Markon Suomen kovalyöntisimpänä pelaajana ja jykevänä ilmestyksenä kentällä. Kentän ulkopuolella Marko tunnetaan sosiaalisuudestaan, mikä ominaisuus tulee olemaan omiaan valmennustyössä sekä Markon kehittäessä seuraa eteenpäin yhdessä muiden valmentajien ja jäsenten kanssa.

 

Markon innostus lajia kohtaan ja lajituntemus ovat Suomen terävintä kärkeä, ja seura uskoo että Marko pystyy luotsaamaan jo ennestään vahvasti valmennetun seuran kohti entistä toimivampaa harjoitusympäristöä.

 

Marko itse kommentoi valintaansa näin:

 

”Yli kahdenkymmenen vuoden sulkapallon intohimoisen opiskelun ja pelaajaurani jälkeen minulla on ainutlaatuinen tilaisuus hypätä BadU:n huikeisiin joukkoihin valmentajapuolelle. Valmennuspäällikkönä aion valmentamisen lisäksi keskittyä seuran kehittämiseen ja kasvuun. Haluan myös päästä jakamaan lajin suurmaiden maajoukkuevalmentajilta ammentamiani oppeja niin tekniikan, taktiikan kuin toimintatapojenkin osalta BadU:n junioreiden,harrastepelaajien sekä kilpapelaajien parissa. Odotan jo malttamattomana työskentelyä rakkaan lajin ja upeiden BadU:n oranssipaitojen parissa!”

 

Toivotamme uuden valmennuspäällikön lämpimästi tervetulleeksi!

Kesäleirit 2020

KILPALEIRI

SULKAPALLOLEIRI TALIHALLILLA 1.-5.6.2020

LEIRI KILPAILEVILLE JUNIOREILLE

SULKAPALLON LISÄKSI MYÖS MUITA LIIKUNTA-AKTIVITEETTEJA  

TREENIAJAT LEIRIVIIKOLLA 10-12 JA 14-16

 HINTA 200 EUROA (SIS. LOUNAS)

 VALMENTAJA ANTTI RAJASÄRKKÄ + HUIPPUTASON VALMENTAJAVIERAILUJA

ILMOITTAUDU 27.5.2020 MENNESSÄ SÄHKÖPOSTITSE VILLE@BADMINTONUNITED.FI

(MUISTATHAN MAINITA RUOKA-AINEALLERGIAT – MUKAAN MAHTUU 18 NOPEINTA) HUOM. LEIRILLÄ NOUDATETAAN TARVITTAVIA TURVAETÄISYYKSIÄ

SULKAPALLOLEIRI TALIHALLILLA 8.-12.6.2020

8-14 VUOTIAILLE

EI EDELLYTÄ AIEMPAA SULKAPALLOTAUSTAA

SULKAPALLON LISÄKSI MYÖS MUITA LIIKUNTA-AKTIVITEETTEJA  

TREENIAJAT LEIRIVIIKOLLA 10-12 JA 14-16

MUKAAN TARVITAAN AINOASTAAN SISÄPELIKENGÄT JA ILOISTA MIELTÄ

HINTA 200 EUROA (SIS. LOUNAS)

VALMENTAJAT EETU HAUTAJOKI JA ANNI KRZYWACKI

ILMOITTAUDU 3.6.2020 MENNESSÄ SÄHKÖPOSTITSE VILLE@BADMINTONUNITED.FI

(MUISTATHAN MAINITA RUOKA-AINEALLERGIAT – MUKAAN MAHTUU 36 NOPEINTA) HUOM. LEIRILLÄ NOUDATETAAN TARVITTAVIA TURVAETÄISYYKSIÄ

Kesäharjoitukset

Seura aloittaa kesätreenit 1.6 Rajakylän Tenniskeskuksessa alla näkyvällä sapluunalla. Ilmoittautuminen Hoikassa on kesätreeneihin jo auki.

RAJAKYLÄN TENNISKESKUS 

Kilparyhmä ( ryhmäharjoitus ): harjoitukset alkavat 1.6.2020 ja loppuvat 6.8.2020.

Maanantai 17.00-19.00, Kilparyhmä 1 ja 2.Kesto 2h, valmennettu ryhmäharjoitus, valmentaja Kasperi Salo.

Tiistai 18.00-20.00, kesto 2h,pelivuoro, ei valmennusta mutta joku organisoimassa pelejä ( Poppe )

Torstai 18.30-20.00, Kilparyhmä 1 ja 2.Kesto 1,5h, valmennettu ryhmäharjoitus, valmentaja Kasperi Salo.

 • Hinta: koko kesä sisältäen nämä 3 treeniä     viikossa: 200€
      Pelkkä pelivuoro koko kesä: 60€

Kertamaksu: 18€

Junnukilpa ( ryhmäharjoitus ): harjoitukset alkavat 1.6.2020 ja loppuvat 6.8.2020.

Tiistai 18.00-20.00, kesto 2h,pelivuoro, ei valmennusta mutta joku organisoimassa pelejä ( Poppe )

Jos teillä on kysyttävää tai jos ette löydä itsellenne sopivaa treeniä/treeniryhmää näistä mutta haluaisitte treenata kesällä, niin laittakaa viestiä allekirjoittaneelle. 

HUOM!laitamme myös kesäkuun ensimmäisellä viikolla pidettävästä kesäleiristä infoa piakkoin. 

Kevätterveisin

Ville Lång

ville@badmintonunited.fi

Koronatiedote

Tervehdys Badulainen,

Badminton Unitedin tiedote kevään 2020 koronan vaikutuksista

Tämän hetkinen tilanne treenien ja kesän 2020 leirien suhteen

Tämän hetkisen tiedon ja hallituksen ohjeistuksen mukaan koulutovat suljettuna ja suositus rajoittaa urheilu- ja harrasteryhmätoimintaa onvoimassa ainakin toukokuun puoliväliin saakka. Tästä johtuenjoudumme valitettavasti muiden urheiluseurojen tapaanlopettamaan kevätkautemme aivan liian aikaisin, ja tässä vaiheessa voidaanjo todeta, että tänä keväänä eivät treenit enää jatku. Tällä hetkellä lisäksinäyttää valitettavasti siltä, että myöskään kesäleirejä ei pystytä pitämääntavalliseen tapaan. Päivitämme kesäleirin osalta tilannetta heti kun tiedämmeenemmän.

Treenien korvaaminen ja maksujen hyvitys

Koronan aiheuttamat treenien ja leirien peruuntumiset ovatluonnollisesti aiheuttaneet seuran taloudelle haasteita, mutta olemme tästähuolimatta päättäneet seuran hallituksessa palauttaa kevään kausimaksuista 40%. Häiriöttömäntoiminnan jatkamiseksi seuramme toiveena kuitenkin on, että jäsenemmeensisijaisesti käyttäisivät maksun palautuksen syksyn treenimaksun hyvitykseen. Tämäosaltaan auttaisi Badua pääsemään haastavan ajan ylitse siten, että pystymmetarjoamaan teille jatkossakin parhaat treeniajat ja valmentajat, sekäjärjestämään tulevan kauden tapahtumat ja kilpailut suunnitellusti. Mikälihaluat panoksellasi auttaa Badua koronakriisin yli, ei tämä vaadi osaltasi nyttoimenpiteitä. Syksyn ryhmiin ilmoittautuessasi sinulla on valittavanasialennettu maksuvaihtoehto. Olet oikeutettu ilmoittautumaan yhtä moneen ryhmäänkuin keväällä 2020 tähän alennettuun hintaan. Mikäli kuitenkin haluatalennuksen sijaan palautuksen jo ennen syksyä 2020 rahasuorituksena tilillesipyydämme sinua ilmoittamaan toiveestasi osoitteeseen rahastonhoitaja@badmintonunited.fi. Laitathanviestiin nimesi, treeniryhmäsi joista palautusta vaadit sekä tilitietosi.Rahastonhoitaja suorittaa palautukset kevään aikana.

Syyskausi 2020

Näillä näkymin syyskausi tullaan pitämään suunnitellusti. Syksyn2020 ilmoittautuminen tullaan avaamaan mahdollisimman pian kesän kuluessa jailmoitamme teille heti kun ilmoittautuminen on auki.  Mikäli syyskauteentulisi koronan vuoksi muutoksia, on palautus kevään pitämättömien tuntienosalta mahdollista tällöin pyytää myös jälkikäteisesti.

Etätreenit

Olethan huomannut Badun YouTube kanavalla (linkki alla) sekäinstagram-tilillä (@badmintonunited) julkaistut etätreenivinkit? Kannattaaseurata somekanaviamme! Aktiivisella liikkumisella on mielenterveyteemme suurivaikutus ja näin kriisin aikana tämä vain korostuu.

Badu tuubissa: https://www.youtube.com/channel/UCbEOD3qBSVekeMpxc0RDXcg

Yritetään pitää fyysistä kuntoa ja positiivista mieltä ylläkaikesta huolimatta! Be United!

Terveisin

Ville Lång

Toiminnanjohtaja

Badminton United


Badminton United ry hakee Valmennuspäällikköä


Oletko innovatiivinen, sinnikäs ja itseohjautuva? Sykkiikö sydämesi sulkapallolle ja seuratoiminnalle? Haluatko päästä kehittämään paitsi itseäsi, yhtä Suomen suurimmista sulkapalloseuroista?

Jos vastasit yllä oleviin myöntävästi, saatat olla etsimämme henkilö!

Badminton United ry hakee

VALMENNUSPÄÄLLIKKÖÄ

määräaikaiseen työsuhteeseen vastaamaan seuran valmennustoiminnasta ja sen kehittämisestä.

Badminton United on lähes 500 jäsenen harraste- ja kilpasulkapalloseura, joka toimii pääkaupunkiseudulla, Helsingissä ja Vantaalla. BadU on aloittanut toimintansa vuonna 2019 kahden pitkänlinjan seuran ÖIF:n ja Driven yhdistyessä Suomen ensimmäiseksi kaupunkien rajat rikkovaksi sulkapalloseuraksi.

Valmennuspäällikön työnkuvana on koordinoida ja kehittää seuran valmennustoimintaa yhdessä seuran toiminnanjohtajan kanssa sekä valmentaa seuramme juniori - ja kilparyhmiä (noin 20 h viikossa). Valmennuspäällikkö toimii seuran valmentajien esimiehenä ja raportoi toiminnastaan seuran toiminnanjohtajalle sekä valmennusvastaavalle.

Tehtävään kuuluu valmennuslinjan kehittäminen, valmentajien kouluttaminen sekä seuran arvojen ja asenteen sekä yhteisöllisyyden vahvistaminen. Valmennuspäällikkö vastaa valmennuksen kausisuunnittelusta ja toteutuksesta niin kilpailujen kuin harjoitusvuorojen osalta.

Lisäksi valmennuspäällikkö kehittää jäsentoimintaa ja – hankintaa yhdessä toiminnanjohtajan kanssa sekä suunnittelee ja osallistuu seuran kausitoiminnan järjestämiseen.

Mitä me haemme?

Positiivista ja energistä otetta, itseohjautuvuutta ja organisointikykyä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn can do- asenteella sekä loistavia työyhteisö- ja tiiminjohtamistaitoja.

Hakijalta edellytämme lisäksi:

- Valmennuskokemusta nuoriso- ja kilpaurheilun parista (sulkapallo)

- Kokemusta esimiestoiminnasta ja / tai tiimien vetämisestä

- Nuoriso- ja kilpaurheilun tuntemusta ja kokemusta seuratoiminnasta (mieluiten sulkapallon parista)

- Visioita ja aloitteellisuutta seuratoiminnan ja valmennuslinjan kehittämisestä ja jalkauttamisesta

- Hyvä kielitaito suomen ja englannin kielen osalta (ruotsi katsotaan eduksi)

- Oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja halua työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin

- Hyvää paineensietokykyä rutiinitehtävien hoitamiseksi sekä innostavaa asennetta

- Tehtävään soveltuvaa koulutusta (liikunta-alan/kaupallinen koulutus)


Mitä me tarjoamme?

Tarjoamme sinulle haasteellisen työtehtävän, jossa pääset kehittämään seuran toimintaa ja valmennustiimiä aktiivisessa ja innovatiivisessa työyhteisössä. Vastuun vastapainona tehtävä tuo mukanaan vapautta suunnitella valmennuslinjan kehitystyötä sekä seuran toimintaa. Tehtävässä pääset mukaan luomaan yhteisöllisyyden ja yhdessä toimimisen kulttuuria Suomen ketterimpään sulkapalloseuraan.

Tehtävä on kokoaikainen, 37,5h/vko, aloitus joustavasti kuitenkin mahdollisimman pian. Palkattavan henkilön esimiehenä toimii seuran toiminnanjohtaja.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla 30.2.2020 mennessä osoitteeseen ville@badmintonunited.fi. Lisätietoja tehtävästä voi kysellä seuran toiminnanjohtajalta Ville Lång, puh. 040 846 3999.

Sulkapallon SM-kisat 2020 – uusia mestareita ja huikeita pelejä!

Hallitseva joukkueiden suomenmestari Badminton United lähti tavoittelemaan mitaleita uuden vuosikymmenen ensimmäisissä SM-kisoissa laajalla rintamalla. Mestariseuran pelaajista peräti 20 osallistui kisoihin. Kirkkaimpaan mitaliin ei tällä kertaa ylletty. Todennäköisesti parhaat mahdollisuudet siihen olisi ollut jalkavamman takia kisasta vetäytyneella Airi Mikkelällä. Kullan sijaan saatiin kaksi hopeaa nelinpeleistä ja kaksi 3/4-sijoitusta naisten kaksinpelistä ja sekanelinpelistä.

Sekä naisten että miesten kaksareissa leivottiin uudet mestarit. PuiUn Julia Salonen nousi karsinnoista pois jääneen Airin paikalle pääkisan kaaviossa ja hoiti tiensä mestaruuteen eleettömän tyylikkäästi häviämättä kisassa erääkään. Julia pudotti välierässä BadU:n Hanna Karkauksen, ja näin Hannalle pronssisija.

Valitettavasti Joonas Korhonen (BadU) jäi hienosti alkaneen kisan jälkeen Valtteri Niemisen (Clear) jyrän alle. Ja Valtterin jyrä jatkoi kulkuaan aina mestaruuteen saakka. Koko miesten singeli oli yllätyksiä täynnä, ja yksi jos toinenkin mestariehdokas sai todeta haaveidensa kaatuneen. Tuleva tohtori Nieminen ei ennakkoasetelmia kumarrellut, vaan eteni määrätietoisesti voittoon valmentajansa Timo Koljosen ja tukijoukkojen kannustaessa. Joppe ja toiminnanjohtaja/valmentaja/henkinen isämme Ville olivat miesten singelin parhaat badulaiset puolivälieräpaikoillaan.

Naisten nelinpeliin riitti BadU:n naisia peräti kahdeksan kappaletta. Kaikki kahdeksan pelasivat puolivälieriin asti. Lopulta porukan juniori Jannica Monnberg eteni parinsa Julia Salosen kanssa aina finaaliin saakka. Finaalipelissä väkevän paluun kentille tehnyt Mathilda Lindholm ja parinsa Jenny Nyström (HBC) veivät voiton. Näin SM-finaalien 17-vuotiaat kuopukset Jannica ja Julia saivat kaulaansa hopeiset mitalit, joiden arvo varmaankin kirkastuu ajan mittaan finaalipelipettymyksen jälkeen.

Miesten nelinpelien tiukin vääntö käytiin konkareiden Marko Pyykönen (BadU)/Eetu Heino (ParBa) ja parhaillaan varusmiespalvelustaan suorittavien Anton Monnbergin (BadU)/Jesper Paulin (ESB) kesken. Katkeran karvas ja niukkaakin niukempi tappio kolmessa erässä tuli nuorukaisten osalle tällä kertaa. Pari Pyykönen/Heino kiitti ja kiisi aina finaaliin asti, jossa he vielä pistivät kunniakkaasti kampoihin mestareille Kaisti/Larkimo. Siis hopeaa BadU:lle, hienoa Marko!

Koko sekanelinpelikaavion keskiosa oli miehitetty Badminton Unitedin pelaajilla. Siinä on sekä hyvät että huonot puolensa. Alkuun vältyttiin pelaamasta korkeimmalle sijoitettuja pareja vastaan, mutta toisaalta taas pelattiin urakalla toisiamme vastaan. Puolivälierässä kohtasivat Monnbergin sisarukset Jannica ja Anton, kuten myös kaksi vuotta sitten SM-kisoissa. Silloin pikkusisko vei voiton, tällä kertaa oli isoveljen vuoro. Anton eteni välieriin parinsa Noora Aholan kanssa aina karsinnoista saakka. Noora on palannut pelikentille loukkaantumisten ja parin vuoden kisatauon jälkeen. Välierissä tuli seinä vastaan. Seinä nimeltään Kaisti/Suutarinen, joka myös lopulta vei suomenmestaruuden.

Uusi SM-kisakonsepti tuntui onnistuneen houkuttelemaan katsojia mukavasti paikalle lauantaina. Energia Areenan katsomo oli jopa niin täynnä, että tunnelma oli tiheä. Ei toki vähiten laadukkaiden ja jännittävien pelien ansiosta.

Be United!

Badminton United

BADMINTON UNITED ry:n sekä BADMINTON UNITED HELSINKI ry:n sääntömääräinen syyskokous : kokouskutsu

Tervehdys Badulaiset,

tervetuloa Badminton United ry:n sekä Badminton United Helsinki ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen ensi viikon lauantaina 14.12.2019 klo 12:00 alkaen.

Kokous pidetään Esport Centerissä. Hallissa pelataan samaan aikaan Joukkue SM-kisat joten ennen kokousta ja sen jälkeen on hieno mahdollisuus tulla mukaan kannustamaan joukkueemme voittoon.

Kokouksen esityslista alla.

BADMINTON UNITED ry:n sekä BADMINTON UNITED HELSINKI ry:n hallitus

Sääntömääräinen syyskokous
Aika: Lauantai 14.12.2019 klo 12:00
Paikka: Esport Center, Koivu-Mankkaan tie 3, 02200 Espoo

1. Kokouksen avaus
2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteerin, kaksi pöytäkirjan tarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa
3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys
5. Esitetään hallituksen valmistelemat toimintasuunnitelma ja talousarvio tulevalle kalenterivuodelle
6. Vahvistetaan toimintasuunnitelma, talousarvio sekä jäsenmaksujen suuruus tulevalle kalenterivuodelle
7. Valitaan varsinaiset hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle
8. Valitaan 1-2 tilin- ja/tai toiminnantarkastajaa ja heille varahenkilöt
9. Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat
10. Kokouksen päättäminen

Tervetuloa mukaan pelaamaan sulkapalloa parhaaseen seuraan / Welcome to the best badminton club in Finland

Badminton United tarjoaa tarjoaa harrastusmahdollisuuksia kaiken ikäisille ja tasoisille pelaajille.

Mukaan voit liittyä koska tahansa. Ole yhteydessä toiminnanjohtajaamme Ville Långiin (ville@badmintonunited.fi , 040-846 3999) niin etsimme yhdessä sinulle parhaiten sopivat ryhmät.

Badminton United has training and playing groups for all levels and ages. Please contact Ville Lång (ville@badmintonunited.fi, 040-846 3999) and we'll find together the most suitable groups for you.

Lokakuun jäsentiedote

Terve Badulainen,

Syksy on lähtenyt hienosti käyntiin. Toivottavasti kaikki ovat viihtyneet seuran vuoroilla hyvin ja oppia on tarttunut mukaan.

Tässä kirjeessä teille kaikille tiedoksi muutama ilmoitusluontoinen asia.

Syysloma alkaa huomenna, ja Badminton Unitedin harjoitukset syysloman aikana järjestetään normaalisti. Kuitenkin joissakin ryhmissä saattaa olla eri valmentaja tuuraamassa syysloman aikana.

Muistakaa ilmoittautua Cityjunnusulkis-kisaan. Syksyllä on vielä kaksi kisaa jäljellä 9.11 ja 7.12. Kisat järjestetään Talihallissa. Seura toivoo että suurin osa Junnukilpa-ryhmissä pelaavista pelaajista osallistuu näihin kisoihin. Ohjeet ovat tämän mailin liitteenä.

Seura järjestää BadU:n omat kisat 30.11-1.12.2019 Talihallissa. Seuran tavoitteena on tehdä näistä tämän syksyn parhaat kisat. Toivomme laajaa osallistumista niin peleihin kuin järjestelyihinkin seuran jäseniltä. Tehdään siis yhdessä ikimuistoiset kisat!

Seura on asettanut tavoitteeksi voittaa Joukkueiden Suomenmestaruuden. Tästä himoitusta tittelistä kamppaillaan 14-15.12 Esport Centerissä. Tähän turnaukseen tullaan valitsemaan iskukykyinen joukkue seuran parhaista pelaajista. Seuran edustusjoukkue ei kuitenkaan ole sama ilman faneja ja kunnon kannustamista, joten tulkaa paikalle sankoin joukoin varmistamaan että Badminton United on sekä pelillisesti että joukkuehengeltään Suomen paras seura. Joukkueessamme pelaa myös Tokion Olympialaisiin tähtäävä Airi Mikkelä, joten tässäpä siis myös harvinainen tilaisuus nähdä Suomen paras naispelaaja pelaamassa kotimaan kentillä ja vielä Olympiakarsintavuonna.

Viimeisenä haluan nostaa esiin ikävän, seuraan sinänsä liittymättömän asian, joka kuitenkin on hyvä olla meillä kaikilla tiedossa. Ruskeasuon lähistöllä oli noin viikko sitten yritetty ehdottaa eräälle seuran vuorolta poistuvalle juniorille mustaan pakettiautoon nousemista. Onneksi juniori oli fiksuna jättänyt nousematta kyytiin eikä mitään päässyt käymään. Niin poliiseille kuin muillekin asianomaisille on ilmoitettu asiasta, mutta halusimme vielä nostaa asian esiin, jotta muistaisitte käydä läpi vastaavissa tilanteissa toimimisen periaatteitta perheissä, joissa junioreita on. Ilmoitattehan heti valmentajalle jos vastaavaa vielä sattuisi.

Syysterveisin

Ville Lång

Toiminnanjohtaja


Syyslomaviikolla treenit normaalisti

Seuran treenit pyörivät täydellä teholla myös syyslomaviikolla 14.-20.10.

Jos olet miettimässä itsellesi uutta harrastusta nyt ehdit vielä hyvin mukaan ryhmiimme. Kysy lisää Villeltä vapaista paikoista joko ville@badmintonunited.fi tai 040-846 3999.

Syksyn ryhmät Talissa, Rajakylässä ja Vuosaaren Urheilutalolla alkavat ensi viikolla

Ensi viikolla päästään taas tositoimiin kun osa syksyn ryhmistä alkaa. Jos et ole vielä ilmoittautunut mukaan, niin kipin kapin ilmoittautumaan. Ryhmät täyttyvät kovaa vauhtia.

Alla muistutuksena aloituspäivämäärät eri halleissa:

Paikka / ryhmän aloituspäivä

Rajakylä: maanantai 12.8.

Vuosaaren urheilutalo: tiistai 13.8.

Talihalli: torstai 15.8.

Ruskeasuo: tiistai 3.9.

Vuosaaren koulu: keskiviikko 4.9.

Lisätietoja ryhmistä ja ilmoittautumisesta Villeltä numerosta 040-846 3999 tai ville@badmintonunited.fi .

Nähdään hallilla!

Seuralle toiminnanjohtaja

Ville Lång, 34, on nimitetty Badminton Unitedin toiminnanjohtajaksi.

Lång tuo mukanaan Badminton Unitedille näkemystä ja osaamista, joka on karttunut pelaajauran jälkeisinä vuosina seuran kannalta juuri oikeaan suuntaan. Pelaajana Ville Lång saavutti aktiiviuransa aikana 10 Suomen mestaruutta kaksinpelissä, edusti Suomea kaksissa olympialaisissa ja voitti 15 kansainvälistä turnausta.

Tuimakatseisesta peliparkettien partaveikosta on sukeutunut kansainvälinen ja osaava sulkapallotoimija, jonka BadU lämpimästi toivottaa tervetulleeksi kotiin.

Badminton Unitedin hallituksen puheenjohtaja Mika Eriksson kertoo toiminnanjohtajan palkkaamisen olevan seuralle merkittävä askel eteenpäin ja samalla suuri satsaus seuran tulevaisuuteen. ”Olemme todella tyytyväisiä saadessamme Villen meille. Hän tuo mukanaan laajan kokemuksen huippusulkapallosta pelaajana ja valmentajana, sekä näkemystä muiden maiden sulkapallotoiminnasta ulkomailla vietettyjen vuosien ansiosta”, Eriksson toteaa.
Mika Eriksson jatkaa: ”Toiminnanjohtajan tehtävänä on luotsata BadU seuraavalle tasolle. BadU:n hallituksen visio on, että haluamme kasvaa Suomen merkittävimmäksi sulkapalloseuraksi ja nostaa sulkapallon lajina sille kuuluvalle tasolle Suomessa. Tämä vaatii uudenlaista ajattelua ja määrätietoista tekemistä, ja uskon Villen tuovan juuri näitä asioita meille Badminton Unitediin.”

Lång perheineen palaa Suomeen Ranskassa ja Ruotsissa vietettyjen vuosien jälkeen. Molemmissa maissa hän on toiminut paikallisissa seuroissa mm. valmennustehtävissä. Lisäksi Ville on juuri suorittanut urheilujohtamisen MBA-tutkinnon Real Madrid Graduate Schoolissa.

”Toiminnanjohtajana aion olla vahvasti läsnä BadU:n päivittäisessä toiminnassa ja tulla tutuksi seuramme jäsenten kanssa. Kehitystä kun ei voi aloittaa ulkoapäin, vaan se lähtee aina sisältä - meistä kaikista Badulaisista. Terveiseni siis kaikille BadU:n nykyisille ja tuleville jäsenille: kun törmätään hallilla, kisoissa tai kadulla, tulkaa vetämään hihasta ja jakamaan ajatuksenne ja toiveenne. Tämä on yhteinen matkamme ja se on vasta alussa! ” – Ville Lång

Syksyn ilmoittautumiset avattu

Ilmoittautuminen syksyn ryhmiin on nyt auki. Ryhmät täyttyvät nopeasti joten kannattaa kiirehtiä jotta saat paikan haluamiisi ryhmiin. Ryhmien nimet ovat hieman muuttuneet viime vuodesta eli tutustu ryhmien kuvauksiin jos et ole varma mihin ryhmään/ryhmiin sinun kannattaisi tulla mukaan.

Lisätietoja eri ryhmistä voit kysellä Mikalta (puheenjohtaja@badmintonunited.fi tai 040-3433 352).

Ilmoittautumiset toivotaan pääsääntöisesti järjestelmän kautta mutta mikäli jostain syystä haluat maksaa ryhmämaksun osissa olethan yhteydessä joko Mikaan tai Johannaan (rahastonhoitaja@badmintonunited.fi).

Ilmoittautumaan ylläolevan linkin kautta.

Nähdään hallissa elokuussa!!

Seuran uusi ilme julkaistu

Tervetuloa Badminton Unitedin uusille kotisivuille. Muista seurata meitä myös Instassa, Twitterissä ja Facebookissa.

Badminton Unitedin ensimmäiset seuramestaruuskisat pelataan loppiaissunnuntaina 6.1. klo 10 alkaen Talihallissa.

Tarjolla on luokkia kilpapelaajille ja harrastajille niin kaksin- kuin nelinpeleissäkin.

TERVETULOA!

Kannustamme kaikkia ilmoittautumaan tapahtumaan ilmoittautumisjärjestelmässämme. Tapahtuman nimi järjestelmässä on Seuramestaruuskisa 6.1.2019. Ilmoittautuessa tulee maksettavaksi seuran jäsenmaksu vuodelle 2019. Muutoin tapahtuma on Badminton Unitedin jäsenille ilmainen.

Jos et vielä ole rekisteröitynyt ilmoittautumisjärjestelmä Hoikaan, kannattaa se tehdä viimeistään nyt. Samalla voit ilmoittautua kevään harjoitusryhmiin. Ohjeet järjestelmän käytöstä on lähetetty tästä samasta osoitteesta pari päivää sitten.

Myös viime hetken ilmoittautujat pääsevät mukaan seuramestaruuskisoihin, joten jos jostain syystä aikataulusi selkenee vasta kisapäivän aamuna, olet tervetullut mukaan.

Be United!

Tervetuloa Badminton United:iin!

Kevään 2019 ryhmäilmoittautuminen on nyt auki

Ryhmien hinnat 150-275 euroa / kausi. Tilanne ryhmissä elää kokoajan. Jos et löydä tästä vapaata sinulle sopivaa ryhmää tai haluat tulla maksutta kokeilemaan johonkin ryhmistämme ole yhteydessä suoraan Lauri Nuortevaan 050-330 4271 tai lauri.nuorteva@drive.fi.

Linkki ilmoittautumisjärjestelmään (vaatii rekisteröitymisen).

Sulkapalloseura Drive ja Östersundom IF  ovat nyt Badminton United

Vuoden vaihtuessa perinteisistä Sulkapalloseura Drivesta ja Östersundom IF:stä tulee Badminton United. Jäsenistölle tämä tarjoaa uusia treenimahdollisuuksia ja seurakavereita. Kun katsotaan tulevaa kevättä pidemmälle, jokaisella teistä on mahdollisuus olla mukana tekemässä uutta pääkaupunkiseudun ja Suomen sulkapallohistoriaa. BE UNITED, Badminton United!

Tässä tiedotteessa kerrotaan:

 • seurojen syyskokouksista
 • Badminton Unitedin uuden hallituksen kokoonpano
 • ennakko kevään 2019 treenivuoroista
 • 15.-16.12. pelattavista joukkue-SM-kisoista
 • haemme uusia, aktiivisia vapaaehtoisia mukaan toimintaan

Seurojen syyskokoukset hyväksyivät sääntö- ja nimenmuutoksen yksimielisesti. Uusi seura koostuu hallinnollisista syistä kahdesta eri yhdistyksestä, mutta ulospäin näymme aina Badminton Unitedina.

Badminton United:n hallitukseen valittiin:

Jyri Aalto

Noora Ahola

Mika Eriksson (puheenjohtaja)

Jyrki Krzywacki

Johanna Luostarinen

Mari Mikkonen

Susanna Monnberg

Tommi Saksa

Iiro Suomalainen

Kevään 2019 treenivuorot

Vuoden vaihteen jälkeen jäsenillä on mahdollisuus valita treenivuoroja uuden seuran kaikista treeneistä Helsingin ja Vantaan alueella. Harjoituksia järjestetään Talissa, Ruskeasuolla, Rajakylässä ja Vuosaaressa. Tarjontaan voi tutustua jo nyt Driven ja ÖIF:n kotisivuilla, sillä harjoitusajat pysyvät pääosin ennallaan.

Mukaan vapaaehtoistoimintaan?

Elävän sulkapalloseuran toiminnot ovat monipuolisia. Tavoitteemme on tuoda mahdollisimman monipuolisesti esiin Badminton Unitedin eri puolia. Yhdessä tehden tämä on mahdollista ja SIKSI —>

         Etsimme nyt kaikenikäisiä toimijoita viestintätiimiimme. 

 • oletko nuori somevaikuttaja, iältäsi 12-18-vuotias?
 • oletko sulkisjunnun vanhempi ja kierrät mukana kisoissa?
 • oletko jo seniori-ikään ehtinyt kisaaja, jolla olisi matkoiltaan kiinnostavaa kerrottavaa?
 • oletko sulkisharrastaja, joka pidät kuvaamisesta ja/tai kirjoittamisesta?
 • oletko valmentaja, joka kuvaat treeneissä?

Kysele lisätietoja ja kerro kiinnostuksen kohteistasi viestintään, markkinointiin, somettamiseen, valokuvaamiseen, videokuvaamiseen jne. liittyen. Viestintään liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä suoraan Susanna Monnbergiin (susanna.monnberg@gmail.com) tai Mika Erikssoniin (puheenjohtaja@badmintonunited.fi).