Tapahtumat

Avoimet ovet

Järjestämme sulkapallotapahtumia säännöllisesti halleissamme Vantaalla ja Helsingissä. Näissä tapahtumissa pääset kokeilemaan sulkapalloa ilmaiseksi ja kuulet lisää harrastusmahdollisuuksista seurassamme. Lisätietoa näiltä sivuilta sekä Facebook että Instagram-sivuiltamme @badmintonunited. Stay tuned.

Edelliset avoimet ovet:

12.9. Rajakylän tenniskeskus (Latukuja 4), Vantaa klo 12-14

Kiitos osallistujille. Oli mukava nähdä paikan päällä niin iso joukko sulkapallosta kiinnostuneita.

29.8. Rajakylän tenniskeskus (Latukuja 4), Vantaa klo 12-14

Kiitos kaikille. Upea tapahtuma.

Kesäleiri 7-18 vuotiaille

Paras tapa viettää kesää on pelata sulkapalloa kivassa seurassa! Kesäleirimme Helsingissä on perinteinen viisipäiväinen kesäkuun alussa järjestettävä leiri (joka päivä klo 9-15) ja toimintapaikkana on Talihalli. Leiri on tarkoitettu 7-18 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Ohjelmassa on paljon ohjattua sulkapalloa mutta myös ulkoliikuntaa. Viiden päivän leirin on 225 euroa (seuran jäsenille 200 euroa + uusille jäsenille juniorien jäsenmaksu 25 euroa): Hintaan sisältyy luonnollisesti myös lounas joka päivä, leiripaita ja pallot.

Vantaan kesäleirin osalta tiedotamme myöhemmin.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut ville@badmintonunited.fi

Seuramestaruudesta pelataan joka vuosi

Badminton United järjestää joka vuosi seuran sisäiset mestaruuskisat. Kilpailumuotoina on junioreiden ja aikuisten harraste- ja kilpasarjat (sekä kaksin- että nelinpelit). Seuran mestaruus on odotettu tapahtuma ja se on tarkoitettu koko perheelle.

Nähdään taas 2021 seuran mestaruuskisoissa (aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin eli stay tuned)!