Hallitus ja toimisto

Hallituksen kokoonpano vuonna 2022

Puheenjohtaja Mika Eriksson

Puheenjohtajan vastuualueet: talouden seuranta, avustukset, kenttävuorot, yhteydenpito ja seuran edustajana toiminen Suomen Sulkapalloliiton suuntaan. 

Olen itse pelannut sulkapalloa lapsuudesta saakka. Olen myös kilpaillut aktiivisesti muutamaa välivuotta lukuunottamatta. Seuratoiminnan osalta tavoittena on olla mukana rakentamassa United:stä Suomen laadukkainta ja isointa yksilölajiseuraa. 

Yhteystiedot: puheenjohtaja(at)badmintonunited.fi, 040 3433 352.

Yhteystiedot: rahastonhoitaja(at)badmintonunited.fi

Jäsen Sari Roivainen

Jäsen Jyri Aalto

Jäsen Iiro Suomalainen

Jäsen Jari Eriksson

Hallituksen rooli

Seuran toimintaa ohjaa ja valvoo seuran jäsenten valitsema
hallitus, johon kuuluvat puheenjohtaja ja 3-9 jäsentä. Seuran taloutta valvoo ja ohjaa rahastonhoitaja joka on normaalisti joku hallituksen jäsenistä.
Hallituksen tehtävä on koordinoida seuran toimintaa sekä huolehtia päätöksenteosta ja taloudesta.

Hallitus kokoontuu keskimäärin kerran kuukaudessa. 

Seura on voittoa tavoittelematon yhdistys jonka päärahoituslähteet ovat sekä jäseniltä perittävät jäsen- ja kausimaksut, kaksi kertaa vuodessa järjestettävistä kilpailuista saatavat tulot sekä Helsingin ja Vantaan kaupunkien toiminta-avustus.

Seura elää vapaaehtoistoiminnasta

Seuran toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön. Hallituksen vastuulla on organisoida vapaaehtoistyö siten, että toimintaa voidaan jatkuvasti kehittää jäsenistön eduksi. Pyrimme säännöllisesti informoimaan tehtävistä, joihin osaamista tarvittaisiin. Tällä hetkellä tarvetta on erityisesti seuraavissa toiminnoissa:

- Somettaminen

- Jäsenhankinta

- Vapaaehtoistoiminnan kehittäminen

Mikäli sinulla on osaamista ym. asioista tai sinulla on ylipäänsä halua olla kehittämässä seuran toimintaa vaikka vain 1 tunnin kuukaudessa niin ole yhteydessä Mikaan (040-3433 352, puheenjohtaja@badmintonunited.fi).