Veli-Markus Mellerin määräaikainen työsuhde päätökseen.

Julkaistu:
18.2.2021

Badminton Unitedin Senior Advisorin, Veli-Markus Mellerin, määräaikainen työsuhde päättyi 15.2.2021. Vellu pestattiin seuraan vahvistukseksi toiminnanjohtajan ja valmennuspäällikön rinnalle, ja elokuun alusta alkaneen työrupeaman keskeisinä tavoitteina olivat seuratoiminnan kehittäminen sekä valmentajien sparraaminen ja tukeminen.  

”Oli mukavaa pureutua taas pitkästä aikaa seura-arkeen. Työskentely Villen ja Markon kanssa seuran eteenpäin viemiseksi oli hyvin monipuolista ja motivoivaa, vaikkakin korona-aika toi omat haasteensa. Oli myös mukavaa oppia tuntemaan uusia (ja vanhoja) pelaajia valmennuksissa. Yhteinen matka Badun kanssa oli tällä kertaa lyhyt, mutta antoisa. Senior Advisor kiittää ja toivottaa Badminton Unitedille kaikkea hyvää!”

Vellun vankan kokemuksen ja tietotaidon avulla seuran tulevaisuudelle luotiin vahva perusta, minkä pohjalta seuratoiminnan edistämistä on mielekästä jatkaa eteenpäin. Badminton United kiittää Vellua hyvästä yhteistyöstä ja työpanoksesta, ja toivottaa onnea uusiin koitoksiin!