Toiminnanjohtajan joulutervehdys

Julkaistu:
23.12.2020

Tervehdys ystävät, Badulaiset,

Kulunut vuosi on ollut melkoisen vaihderikas ja raskas meille kaikille. Kausi alkoi hienosti suunnitelmien mukaan tammikuussa, mutta kuin salama kirkkaalta taivaalta korona laittoi meidät kaikki tauolle kevään lopulla niin sulkapallosta kuin monesta muusta. Keväällä ja kesällä seuran toimistolla mietimme ankarasti, miten turvata toiminnan jatkuvuus ja varmistaa,että ihmiset syksyllä löytäisivät tiensä takaisin halleille pelaamaan, ja tämä voitaisiin toteuttaa turvallisesti. Kiitos kuuluukin teille kaikille siitä,että saimme tänä syksynä ryhmiin ilmoittautumisia enemmän kuin koskaan aiemmin.

Syksy opeteltiin uusia toimintatapoja ja pääsimme onneksi harjoittelemaan lähes koko kauden. Joulukuun lähestyessä saimme maskit edelleen päässä kuitenkin valitettavasti kuulla, että harjoitukset oli taas keskeytettävä sisätiloissa. Onneksi saimme järjestettyä junioreille korvaavia harjoitteita ulkona sekä aikuisille etätreenejä. Ainakin omalta osaltani voin sanoa, että vetämissäni junioriryhmissä sain nähdä junioreista aivan uusia puolia ulkona järjestettävien treenien aikana. Sitkeys, sinnikkyys sekä halu liikkua ja kehittyä yllätti jopa valmentajan. Järjestimme myös joulukuun aikana joka arki-ilta etätreenejä, joihin olivat tervetulleet kaikki Badun jäsenet. Ilokseni sain huomata, että jäsenet löysivät myös etätreenit ja osanottajia oli kiitettävästi. Konseptia on pidettävä hyvin toimivana ajankuva huomioon ottaen. Kiitos myös valmentajille venymisestä uuden äärellä!

Harmillisesti kisakausi jäi syksyn osalta melko tyngäksi emmekä päässeet testaamaan saavutettua kehitystä kisakentille. Olen kuitenkin varma, että tulemme olemaan kisakentillä entistä vaarallisempia vuonna 2021.

Erityisen ilahtunut olen valmentajille tulleesta palautteesta, jota olemme saaneet niin sähköpostitse, somen kautta kuin hallilla kohtaamisien yhteydessä. Jäsenille voin käsi sydämellä todeta, että olette harjoituksissamme todella hyvissä ja osaavissa käsissä. Valmentajille kuuluu suuri kiitos ja sanoma ensi vuodelle on jatkaa samaa loistavaa ja arvokasta työtä, jota jo teette.

Suuri positiivinen muutos kuluvalta vuodelta on myös valmennuspäällikön palkkaaminen osaksi vakituista seuran johtoa. Marko on ottanut pestinsä haltuun haastavasta ajasta huolimatta ja kunhan korona saadaan jätettyä taakse, tulette varmasti vielä konkreettisemmin näkemään muutoksia seuran toiminnassa. Paitsi loistava valmentaja, Marko kun on myös oiva ideoija. Avoimien ovien, kauppakeskustempausten ja valmentajatyön kehittämisen lisäksi meillä on paljon suunnitelmia, joista kuulette myöhemmin kun aika on oikea niiden toteuttamiseksi.

Kuten aiemmin ilmoitettu, olemme siirtyneet ilmoittautumisten osalta Suomisport-järjestelmään. Uusi järjestelmämme antaa meille parempia mahdollisuuksia esimerkiksi niin viestimisen kuin maksamisenkin osalta.  Muutoksesta ja ilmoittautumisista kevään ryhmiin on teille lähetetty tiedote jo sähköpostitse. Jos uusi järjestelmä tai ryhmävalinta tuottaa päänvaivaa, niin laittakaa rohkeasti viestiä joko minulle tai valmennuspäällikkö Markolle (marko@badmintonunited.fi).

 

Kiitos teille kaikille seuran jäsenille kuluneesta vuodesta!

Rauhallista joulua ja parempaa uutta vuotta.

Ville Lång

Toiminnanjohtaja

Badminton United