Seuran koronavirus tiedote 29.11.2020

Julkaistu:
29.11.2020

Tervehdys Badulainen,

Seura on päättänyt siis keskeyttää sisällä tapahtuvan toimintansa syyskauden 2020 osalta 30.11-20.12 väliseltä ajalta kaupunkien tekemien päätösten pohjalta.

Seuraamme koronavirustilanteen kehittymistä sekä Sulkapalloliiton, Helsingin ja Vantaan kaupunkien, THL:n ja muiden viranomaisten ohjeistuksia aktiivisesti.

Koronaviruksen aiheuttama tilanne on urheiluseurojen talouden ja toiminnan jatkuvuuden kannalta erittäin haastava. Pyrimme omallat oiminnallamme turvaamaan harjoittelumahdollisuuksia jatkossa myös tämän poikkeustilanteen jälkeen.

Tässä tulevat vaihtoehtoiset treenit, jotka järjestetään seuraavan kolmen viikon aikana.

-Minisulkis, Junnukoulu, Sulkiskoulu, Junnukilpa ja Junnuakatemia pelaajilla on mahdollisuus treenata ryhmän valmentajan kanssa ulkona huomisesta (30.11) lähtien. Treenit vedetään samaan aikaan kuin ryhmäntreenit olisivat olleet halleissa normaalioloissa. Tapaaminen tapahtuu aina hallin etuoven läheisyydessä ja siitä valmentajan kanssa liikutaan kävellen sitten paikalle missä treenit tapahtuvat.

Muutamia huomioita:

*Valmentajat ohjeistavat pelaajia turvaväleistä ja muista huomioonotettavista asioista.

*Tulethan paikalle vain täysin terveenä.

*Huomioithan että suihkumahdollisuutta ei treenien jälkeen ole.

*Säästä ei ikinä tiedä, joten pukeudu huolella.

 

-Kaikki ryhmät, joissa on yli 20-vuotiaita mukana eivät voi suositusten mukaisesti tehdä treenejä yhdessä.

Tulemme kuitenkin laittamaan erilaisia treenejä seuran Instagramiin, Youtube kanavalle ja Facebookiin, joita kaikki seuran jäsenet voivat tehdä. Jos haluat niin ota videota treenistä ja laita someen ja tägää BadmintonUnited niin jaamme postauksesi.

Seuraa siis seuran sosiaalisen median kanavia, tulemme päivittämään seuraavan kolmen viikon aikana sitä ahkerasti ja tiedottamaan muistakin asioista myös sitä kautta.

 

Pysykää terveinä ja turvassa.

Terveisin

Badun tiimi