Ilmoittautumiset SUOMISPORTin kautta (päivitetty 30.12.)

Julkaistu:
8.1.2021

Seura käyttää jatkossa Suomisport palvelua mm. jäsenpalveluihin sekä ilmoittautumisiin ryhmiin ja tapahtumiin. Maksuliikenne ja viestintä jäsenten ja seuran välillä tapahtuu jatkossa pääosin Suomisportin kautta.

Kevään 2021 ilmoittautuminen on auki. Ilmoittaudu siis nopeasti niin varmistat paikkasi ensi kaudelle!

Kaikki vuorot ovat esillä Badminton Unitedin Suomisport hakusivulla.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

Sivulla voi käyttää monipuolista hakupalvelua. Voit rajata haun esimerkiksi ryhmän mukaan (esim. junnukoulu), pelipaikan mukaan (esim. Talihalli) tai vaikkapa kaupungin mukaan. Esimerkiksi, jos olet kiinnostunut vain Rajakylän junnukouluista kirjoita hakukenttään: ”Badminton United Junnukoulu Rajakylä”, ja näin saat kaikki viisi ryhmää esille.

Ilmoittautumiseen tarvitset Suomisportin sporttitilin. Mikäli sinulla ei sitä vielä ole, niin järjestelmä ohjaa sinut automaattisesti rekisteröitymään. Alla on opetusvideo sporttitilin luomiseen ja sisäänkirjautumiseen.

Harjoitusryhmään ilmoittautuneet saavat vielä erillisen kutsulinkin ryhmään sähköpostilla. Ryhmään liittyminen (ks. video) mahdollistaa uuden seurapalvelun käytön. Ryhmän kausimaksu tulee näkyviin pelaajan sporttitilille kohtaan "Ryhmien tapahtumat" --> "Maksut". Kauden alkamisen viivästyminen aiheuttaa muutoksia kausimaksuun ja siksi maksun voi maksaa vasta harjoitusten alkaessa.

Huom! Seuraamme tiiviisti koronatilannetta ja tiedotamme mahdollisista muutoksista.

Video: Tilin luominen ja sisäänkirjautuminen
Video: Ryhmään liittyminen

Liittyminen seuran jäseneksi ja jäsenmaksu

Vuosikokouksen hyväksymät seuran jäsenmaksut vuodelle 2021: Juniorijäsen (35,00 euroa), aikuisjäsen (45,00 euroa) ja kannattajajäsen (30,00 euroa).

Klikkaa sopivaa jäsenluokkaa ja kirjaudu sisään Suomisporttiin omalla s-postiosoitteella tai puhelinnumerolla. Järjestelmä lähettää sinulle nelinumeroisen kirjautumiskoodin -> kirjaudu sisään. Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia, tulee sinun ensiksi rekisteröityä Suomisporttiin (ks. video).

Liittymisen jälkeen tulee seuran vielä erikseen hyväksyä henkilön jäsenyyden. Seuran hyväksynnän jälkeen jäsenmaksu näkyy automaattisesti henkilön sporttitilillä kohdassa ”Ryhmien tapahtumat” -> ”Maksut”. Mobiilisovelluksessa kaikki maksut näkyvät kohdassa ”MAKSUT”, joka löytyy oikeasta alareunasta.

Suomisport mobiilisovellus

Toivomme kaikkien toiminnassa mukana olevien lataavan itselleen Suomisport mobiilisovelluksen. Suuri osa Suomisportin seurapalvelun toiminnoista on suunniteltu käytettäväksi sovelluksen kautta. Lataa ilmainen sovellus omasta sovelluskaupastasi.

Video: Miten liityn seuran jäseneksi ja jäsenmaksun maksaminen
Video: Suomisport mobiilisovelluksen toiminnat

Seuran henkilöstö ja Suomisportin asiakaspalvelu auttavat ongelmatilanteissa:

ville@badmintonunited.fi / 040-846 3999
marko@badmintonunited.fi / 045-202 6414
vellu@badmintonunited.fi / 0400-575 773
Asiakaspalvelu: suomisport@olympiakomitea.fi