BadUn Joonas Korhoselle pelaajauran ensimmäinen Suomen mestaruus

Julkaistu:
10.2.2023

Viime viikonloppuna mitellyissä sulkapallon SM-kisoissa kisasi peräti 14 badulaista. Heistä kirkkaimman mitalin pokkasi Joonas Korhonen, joka voitti uransa ensimmäisen Suomen mestaruuden miesten nelinpelistä parinaan Anton Kaisti (HBC). Korhonen-Kaisti parivaljakko kukistivat finaalissa Tapion Sulan hallitsevat mestarit Tony Lindelöfin ja Joakim Oldorffin 21-18 21- 13.

-Mielestäni pelasin hyvin jokaisessa pelissä SM-kisoissa. Nelinpeli ei ole minun ykköslaji, mutta oli hieno pelata kaverin kanssa, joka on niin menestynyt ja taitava nelinpeleissä. Opin paljon uutta kisojen aikana ja oli tosi hienoa voittaa Suomen mestaruus ensimmäistä kertaa. Seuraavaksi tiedossa muutama ulkomaan kilpailu ja pyrin siellä hyödyntämään asioita, joita SM-kisoissa opin, Joonas kuvailee.

Välieräpaikkoja badulaiset saavuttivat enemmänkin. Marko Pyykönen pelasi miesten nelinpelin välierässä parinaan Kalle Koljonen (TS) ja sekanelinpelin välierässä parinaan Karoliine Kaisti. Miesten kaksinpelin välierissä pelasivat Iikka Heino ja Joonas Korhonen, naisten kaksinpelin välierässä Heini Ihalainen.

Lisäksi SM-kisoissa nähtiin Iiro Koivula, Anton Ketola, Annmarie Oksa, Janne Oksa, Roope Rissanen, Eemi Seppälä, Kai Vesikallio, Riikka Vihonen ja Ville Lång.

#BEUNITED

Kuva Jere Kokko