Tietoa seurasta

Even the worst day @badminton is better than the best day @work.

Linkki ilmoittautumisjärjestelmään

Kenelle sulkapallo sopii

Sulkapallo sopii kaikenikäisille ja -tasoisille. Varsinkin nuorille lapsille sulkapalloharrastuksen tarjoama monipuolinen liikunta antaa loistavat eväät motoriikan ja muiden taitojen kehittämiseen. Sulkapallo kasvattaa kestävyyttä ja lihasvoimaa sekä lisää reaktiokykyä. 

Seuran toiminnasta

Badminton United on seura, joka tarjoaa laadukasta harraste- ja huippusulkapalloa - elämyksiä, iloa ja positiivista yhdessä tekemistä kaiken ikäisille ja tasoisille. Painopistealueena ovat lapset ja nuoret.

Toiminta jakaantuu harrasteliikuntaan, junioritoimintaan sekä kilpapelaamiseen. Badminton United tarjoaa jäsenilleen monipuoliset harrastemahdollisuudet sulkapallon parissa ja kannustaa elinikäiseen liikunnan harrastamiseen. 

Seura numeroina

Badminton United:n historia alkaa vuodesta 1956, joten meneillään on jo seuran 64. toimintavuosi. Meitä united:laisia on jo lähes 500 ja olemme luonnollisesti Suomen Sulkapalloliiton jäsenseura.

  • naisia ja miehiä (19 v täyttäneet) 220
  • tyttöjä ja poikia (alle 19 v) 260 

Valmentajia yhteensä 12

Sulkapallokoulut ja valmennusryhmät lapsille ja nuorille 12 kpl.

Valmennusryhmät aikuisille 14 kpl.

Miten mukaan toimintaan

Soita tai laita viestiä: Marko Pyykönen, 045-202 6414/ marko@badmintonunited.fi tai Mika Eriksson, 040-3433 352 / puheenjohtaja@badmintonunited.fi