Kaudet ja ryhmäkuvaukset

Ryhmiä kaiken ikäisille ja tasoille niin Helsingissä kuin Vantaallakin.

Kaudet

Syyskausi alkaa osassa halleja elokuun puolivälissä ja osassa halleja syyskuun alusta ja loppuu jouluna. Kevätkausi alkaa vuoden vaihteen jälkeen tammikuussa ja loppuu touko- tai kesäkuussa.

Koska suosituimmat ryhmät täyttyvät yleensä hyvissä ajoin ennen kauden alkua, kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Mukaan voi kuitenkin liittyä missä vaiheessa kautta tahansa joten aina kannattaa kysyä missä ryhmissä on tilaa.

Katso alta mikä ryhmä sopii parhaiten sinulle. Voit myös olla yhteydessä ville@badmintonunited.fi / 040-846 3999 niin kerromme lisää.

Ilmoittautumisjärjestelmään pääset tästä.

JUNIORIT

Junnukoulu

Harrasteryhmä 8-13 vuotiaille junioreille, ketkä haluavat harrastaa sulkapalloa ja oppia myös uusia asioita. Treeneissä tehdään hieman harjoituksia, unohtamatta joka harjoituksissa tapahtuvaa peli-osuutta.

Sulkiskoulu

13-18 vuotiaille junioreille, ketkä haluavat harrastaa sulkapalloa. Pääpaino on liikunnallisuudessa ja hauskuudessa.  Treeneissä harjoitellaan tekniikkaa hieman, jotta pelaamisesta saa enemmän irti tulevaisuudessa. Treeneissä tullaan myös pelaamaan paljon.

Junnukilpa

Ryhmä on tarkoitettu ainoastaan pelaajille, jotka pelaavat jo Sulkapalloliiton lisenssioimissa kisoissa tai Cityjunnusulkiskisoissa. Treenien rakenne ja vaatimustaso on tiukempi kuin Junnukoulussa ja Sulkiskoulussa. Pääpaino treeneissä on oppimisella ja kehittymisellä paremmaksi pelaajaksi.

Junnuakatemia

Tähän ryhmään tullaan Junnukilpa- ryhmän kautta. Tässä ryhmässä treenaavat seuran parhaat juniorit, joilla on intoa treenata useita kertoja viikossa ja kisoja pelataan säännöllisesti.

AIKUISET

Aikuisharrastaja alkeis

Tähän ryhmään ovat tervetulleita kaikki, jotka aloittelevat pelaamaan sulkapalloa, mutta haluaisivat oppia lisää ja saamaan lisää irti pelaamisesta.

Aikuisharrastaja jatko

Osallistuakseen ryhmään, on alkeet on oltava hallussa. Osallistuja on pelannut muutamia vuosia tai on poikkeuksellisen urheilullinen.

Kilpa 1

Seuran parhaat pelaajat. Pelaajan on oltava minimissään A- luokassa pelaava, jotta voi osallistua näihin treeneihin.

Kilpa 2

Aikuisille ja nuorille aikuisille tarkoitettu ryhmä. Harjoitellakseen tässä ryhmässä on pelaajan pelattava Sulkapalloliiton lisenssioimissa kisoissa ja oltava vähintään C- luokan pelaaja, mutta korkeintaan B -luokan pelaaja.

Peliryhmät

Peliryhmät on jaoteltu sulkapalloliiton luokkien mukaan. Näet kunkin peliryhmän tason ilmoitusjärjestelmässä ryhmän kuvauksesta.

Perhesulkis

Perhesulkis on helpoin tapa aloittaa sulkapallo koko perheen voimin. Ryhmässä on omat ammattivalmentajansa vanhemmille ja kouluikäisille lapsille. Saatte siis molemmat juuri teitä varten suunnitellun treenin. Molempiin ryhmiin voi ilmoittautua myös erikseen.

Linkki ilmoittautumisjärjestelmään.

Kaikista ryhmistä lisää tietoa saat toiminnanjohtajaltamme Ville Långilta (ville@badmintonunited.fi tai 040-846 3999).

****************

Aloita sulkapallo. Missä pelata sulkapalloa. Sulkapallo Talihalli. Sulkapallo Vuosaari. Sulkapallo Rajakylän tenniskeskus. Sulkapallo Ruskeasuo. Sulkapallo Helsinki. Sulkapallo Vantaa. Badminton Helsinki. Badminton Vantaa.