Ryhmät

Seuramme tavoitteena on tarjota sulkapalloa koko perheelle. Ryhmissämme voi jokainen löytää oman tasoistaan seuraa ja mukaan voi tulla milloin tahansa. Kaikkia ryhmiämme valmentavat samat ammattivalmentajat ja treenit suunnitellaan ryhmäkohtaisesti. Tervetuloa kokeilemaan! Ryhmien hinnat alkaen 150 euroa/kevätkausi.

Ryhmät

  • Perhesulkis
  • Sulkiskoulu
  • Aikuisryhmät
  • Kilparyhmät

Perhesulkis

Perhesulkis on helpoin tapa aloittaa sulkapallo, vaikka koko perheen voimin. Ryhmässä on omat ammattivalmentajansa vanhemmille ja kouluikäisille lapsille. Saatte siis molemmat juuri teitä varten suunnitellun treenin. Molempiin ryhmiin voi ilmoittautua myös erikseen.

Sulkiskoulu

Sulkiskoulut ovat lasten harrasteryhmiä, joissa on helppo aloittaa uusi harrastus ammattivalmennuksessa. Mukaan voi tulla missä vaiheessa vuotta tahansa.

Lisää tietoa lasten ja nuorten ryhmistä saat nuorisopäälliköltämme Lauri Nuortevalta lauri.nuorteva@badmintonunited.fi .

Aikuisryhmät

Aikuisten omat valmennusryhmät osaavien ammattivalmentajien johdolla. Harjoitukset sisältävät hikeä, hauskan pitoa ja uusia taitoja.

Meillä on lisäksi peliryhmiä aikuisille maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin. 

Kilparyhmät

Kilpailemisesta kiinnostuneille lapsille ja nuorille sekä pitkään pelanneille aktiivisille kilpapelaajille.

Kaikista ryhmistä lisää tietoa saat myös Mikalta (puheenjohtaja@badmintonunited.fi tai 040-3433 352).

Tervetuloa mukaan aloittamaan sulkapallo seuraamme.

****************

Aloita sulkapallo. Missä pelata sulkapalloa. Sulkapallo Talihalli. Sulkapallo Vuosaari. Sulkapallo Rajakylän tenniskeskus. Sulkapallo Ruskeasuo. Sulkapallo Helsinki. Sulkapallo Vantaa.