Ryhmät ja kausimaksut

Ilmoittautuminen Rajakylän syksyn maanantain ryhmiin on avattu! Toimintaamme on uudistettu, ja maanantaisin Rajakylässä järjestetään jokaiselle kohderyhmälle sopiva treeni - tutustu siis laajaan ryhmätarjontaan ja valitse maanantain ryhmistä itsellesi sopivin, jossa pääset oppimaan uutta ja nauttimaan sulkapallosta.

Olethan nopea ja varmistat paikkasi ilmoittautumalla pian!

Jäseniltä tulleen palautteen johdosta olemme siirtäneet ilmoittautumiset takaisin Hoika-järjestelmään.

Epäselvissä tilanteissa olethan yhteydessä valmennuspäällikkö Marko Pyyköseen (045 202 6414, marko@badmintonunited.fi)

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

HUOM! ALTA LÖYDÄT SUOMISPORT-JÄRJESTELMÄN KÄYTTÖOHJEET KEVÄTKAUTTA 2021 VARTEN.

Ilmoittautumiseen tarvitset Suomisportin sporttitilin. Mikäli sinulla ei sitä vielä ole, niin järjestelmä ohjaa sinut automaattisesti rekisteröitymään. Alla on opetusvideo sporttitilin luomiseen ja sisäänkirjautumiseen.

Harjoitusryhmään ilmoittautuneet saavat vielä erillisen kutsulinkin ryhmään sähköpostilla. Ryhmään liittyminen (ks. video) mahdollistaa uuden seurapalvelun käytön. Ryhmän kausimaksu tulee näkyviin pelaajan sporttitilille kohtaan "Ryhmien tapahtumat" --> "Maksut". Kauden alkamisen viivästyminen aiheuttaa muutoksia kausimaksuun ja siksi maksun voi maksaa vasta harjoitusten alkaessa.

Huom! Seuraamme tiiviisti koronatilannetta ja tiedotamme mahdollisista muutoksista.

Video: Tilin luominen ja sisäänkirjautuminen
Video: Ryhmään liittyminen

Liittyminen seuran jäseneksi ja jäsenmaksu

Vuosikokouksen hyväksymät seuran jäsenmaksut vuodelle 2021: Juniorijäsen (35,00 euroa), aikuisjäsen (45,00 euroa) ja kannattajajäsen (30,00 euroa).

Klikkaa sopivaa jäsenluokkaa ja kirjaudu sisään Suomisporttiin omalla s-postiosoitteella tai puhelinnumerolla. Järjestelmä lähettää sinulle nelinumeroisen kirjautumiskoodin -> kirjaudu sisään. Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia, tulee sinun ensiksi rekisteröityä Suomisporttiin (ks. video).

Liittymisen jälkeen tulee seuran vielä erikseen hyväksyä henkilön jäsenyyden. Seuran hyväksynnän jälkeen jäsenmaksu näkyy automaattisesti henkilön sporttitilillä kohdassa ”Ryhmien tapahtumat” -> ”Maksut”. Mobiilisovelluksessa kaikki maksut näkyvät kohdassa ”MAKSUT”, joka löytyy oikeasta alareunasta.

Suomisport mobiilisovellus

Toivomme kaikkien toiminnassa mukana olevien lataavan itselleen Suomisport mobiilisovelluksen. Suuri osa Suomisportin seurapalvelun toiminnoista on suunniteltu käytettäväksi sovelluksen kautta. Lataa ilmainen sovellus omasta sovelluskaupastasi.

Video: Miten liityn seuran jäseneksi ja jäsenmaksun maksaminen
Video: Suomisport mobiilisovelluksen toiminnat

Seuran henkilöstö ja Suomisportin asiakaspalvelu auttavat ongelmatilanteissa:
marko@badmintonunited.fi / 045-202 6414

Asiakaspalvelu: suomisport@olympiakomitea.fi